OM

Skjold Kompetanse
Kom i kontakt med oss

Om Skjold Kompetanse

SKJOLD KOMPETANSE er et norskeid foretak som på oppdrag fra kommunalt og statlig barnevern engasjerer og følger opp beredskapshjem og familiehjem. Vi bygger et positivt og løsningsorientert fellesskap med familier som vil hjelpe de mest sårbare barna i samfunnet.

Mange års erfaring

Våre ansatte har mange års erfaring og en betydelig kontaktflate i barnevernsfeltet. Vi har fokus på tilstedeværelse i og for hjemmene våre, og tilstreber raske og fleksible løsninger i tett samarbeid med våre oppdragsgivere.

Kontaktpersoner

Tore Martinsen

Daglig Leder
tore@skjoldkompetanse.no
+47 950 69 110

Tore har 20 års fartstid i offentlig og privat barnevern. Han er barnevernspedagog og Psykotraumatolog RITS samt godkjent veileder og Cos-P sertifisert.
Tore har lang erfaring med familieveiledning og oppfølging av fosterhjem.

Beate Gundersen Myrvang

 Inntaksleder / fagkonsulent
beate@skjoldkompetanse.no
+47 932 84 764

Beate har lang og bred erfaring fra offentlig og privat barnevern. Hun er utdannet klinisk barnevernpedagog, er godkjent veileder, og har videreutdanning i Familieterapi, ledelse og HR. Hun har kompetanse innen TBO og Barnesamtalen (DCM). Beate har erfaring med rekruttering, oppfølging og veiledning av fosterhjem.

 

Helle BJØRNSTAD

Faglig ansvarlig / fagkonsulent
helle@skjoldkompetanse.no
+47 922 62 960

Helle har lang og bred erfaring fra offentlig og privat barnevern. Hun er utdannet barnevernpedagog, er godkjent veileder, og har en mastergrad i familieterapi.

Helle har erfaring fra kommunalt barnevern, som familieveileder, samt gjennomført omsorgsutredninger på oppdrag fra kommuner.  Hun har erfaring med oppfølging og veiledning av fosterhjem.

 

Gunnar Holter

Utvikler / koordinator
gunnar@skjoldkompetanse.no
+47 907 58 234

Gunnar har 30 års erfaring fra offentlig og privat barnevern. Han har bygget opp en rekke ulike organisasjoner i privat sektor.

Ben Lauritzen

Økonomi- og administrasjonssjef
ben@skjoldkompetanse.no
+47 901 40 875

Ben er utdannet økonom og revisor og har bred erfaring fra revisjonsyrket samt økonomisjefstillinger. Han har flere års erfaring som regnskaps- og økonomisjef i barnevernets private sektor.

Kontaktskjema

Send oss din melding